Baby- en peuterzwemmen

Baby- en peuterzwemmen

Ervaar het eerste zwemavontuur samen met je kindje in het sprookjesbad van Zwembad Bleiswijk. Tijdens het Baby zwemmen staat alles in het teken van vriendjes worden met het water en creëer je een vertrouwde en versterkte band tussen jou en jouw kleintje. Je kan bij ons terecht met jouw baby of peuter van 2 maand tot 4 jaar.

Stap voor stap 

Ontdek, samen met je kind, op spelenderwijs het water. Doormiddel van spelmaterialen en kinderliedjes raken de kleintjes stap voor stap vertrouwd. De gediplomeerde zwemonderwijzers maken, samen met jouw hulp, je baby wegwijs in het water. Door de temperatuur van 32˚C  kan je kindje heerlijk ontspannen wennen aan het water. In verband met hygiëne is het dragen van zwemkleding verplicht en tijdens de laatste les wordt er met kleding aan gezwommen.

De lessen

Tijdens baby- en peuterzwemmen worden de kinderen ingedeeld op leeftijd. De lessen duren een half uur en worden gegeven op maandag- en vrijdagochtend. De gehele cursus duurt 13 weken en wordt, voor de kinderen die doorgaan naar de volgende groep, afgesloten met een certificaat. Bij de achtste les wordt er onderwater foto van je kindje gemaakt, deze ontvang je tijdens de laatste les. Zo hebben jullie een mooie herinnering aan de eerste avonturen samen in het water.