Activiteiten

Zwemactiviteiten

Bij ons zwembad kan je terecht voor diverse zwemactiviteiten. Zo bieden wij de mogelijkheid voor zwemles, baby- en peuterzwemmen, ouderzwemmen en vrijzwemmen.

Zwemles

Het is belangrijk dat kinderen leren zwemmen, hoe leuk is dat in een waar sprookjesbad? Dat wil toch ieder kind. Wij geven zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Ga voor het complete zwemavondtuur en behaal diploma A B en C bij zwembad Bleiswijk.

Babyzwemmen

Ontdek hoe leuk het is om samen te zwemmen met jouw baby of peuter. Spelenderwijs leren omgaan met water, dat is waar het om draait. Even tijd voor elkaar tijdens een korte les zorgt voor een versterkte band tussen ouder en kind.

Vrijzwemmen

Bij ons zwembad is het uiteraard ook mogelijk om vrij te zwemmen. Op diverse dagen in de week is er een mogelijkheid om vroeg in de ochtend vrij te zwemmen. Hoe fijn is het om je dag zo te beginnen! Bekijk de tijden en kom vrijzwemmen.

Zwemmen voor ouderen

Gezond, verfrissend en ontspannend, daar staat Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) voor. Geniet van diverse wateractiviteiten speciaal voor ouderen. Dit wordt begeleid door een gediplomeerde zwemonderwijzer.

Trimzwemmen

Wil je even extra trainen of je conditie op peil houden? Dan is trimzwemmen wat voor jou! Op woensdagochtend wordt er trimles gegeven en kan je nieuwe slagen leren of verbeteren.