Over ons

Over ons

Zwembad Bleiswijk is gevestigd in het prachtige wellnessresort Elysium in Bleiswijk. Een wellnessresort die dagelijks geopend is van 10:00 tot 22:30 uur. Wij bieden diverse zwemactiviteiten aan voor 10:00 uur, oftewel voordat het wellnessresort dagelijks is geopend. Geef je nu op voor één van de zwemlessen en ga zwemmen in adembenemende zwembaden.

Er zijn diverse baden die ter beschikking worden gesteld voor ABC zwemles, baby- en peuterzwemmen, vrij zwemmen, zwemmen voor ouderen én trimzwemmen. In de zomer worden er lessen in het buitenbad gegeven. Gelukkig zijn er voldoende binnenbaden waar je tijdens het gehele seizoen in kan zwemmen. Er worden lessen gegeven in meerdere zwembaden die zowel, ondiep, halfdiep als diep zijn. Zo bieden wij de mogelijkheid dat er voor iedereen wel een les is om te volgen.

Kom zwemmen bij zwembad Bleiswijk, diverse zwemactiviteiten in een sprookjesachtige omgeving. 

Op meerdere dagen in de week is het zwembad geopend voor onder andere zwemles, baby- en peuterzwemmen en zwemmen voor ouderen. Op donderdag en zondag is het zwembad gesloten en worden er geen lessen gegeven. Houd er rekening mee, dat tijdens de schoolvakanties van de gemeente Bleiswijk het zwembad gesloten is.