Zwemles

Zwemles

Kinderen die leren zwemmen volgens het zwem-ABC, kunnen veilig en zelfstandig in en om het water spelen. Leren zwemmen geeft daarom niet alleen heel veel plezier, maar zorgt er ook nog eens voor dat je ook als ouder zorgeloos kan genieten van de mooie watermomenten met je kind.

ABC Zwemles

Door de de licentie Nationale Zwemdiploma's mag Zwembad Bleiswijk de diploma's A, B en C uitbrengen. Eerst wordt zwemmen aangeleerd, daarna leren kinderen beter worden en de complete zwemvaardigheid volgt. Op spelenderwijs leren de kinderen de nodige zwemvaardigheden. Ze genieten niet alleen van het betoverende water, maar zijn ook gezond en sportief bezig. Omdat ons streven is de kinderen op speelse wijze het zwemmen aan te leren, werken wij zonder drijfmiddelen. Zo leert je kind vanaf het begin wat het kan en alle invloeden van het water te ervaren. Onze zwemlessen hebben zeven niveau's. Niveau 1 tot en met 4 wordt uitsluitend gegeven op dinsdag en vrijdag. Op zaterdag worden niveau 1 tot en met 7 ook aangeboden.

Inschrijven 

Tussen de leeftijd van viereneenhalf en vijf jaar beschikken kinderen over de juiste motoriek om te leren zwemmen. De inschrijving voor de zwemles kan dan ook vanaf de leeftijd van vier jaar en je kan jouw kind inschrijven voor zwemles via ons contactformulier. De zwemlessen worden twee keer per week op doordeweekse dagen gegeven en duren zo'n 30 minuten. Ook op de zaterdag kan je bij ons terecht, de lessen duren dan 40 minuten. Voor de doordeweekse lessen geldt een gemiddelde wachttijd van twee tot drie maanden en voor de lessen op zaterdag geldt een gemiddelde wachttijd van 12 maanden. Zodra jouw kind aan de beurt is, ontvang je een uitnodiging per e-mail.